حضرت عیسی
بر این مسجد لبخند میزند
این خبر قرآنی نیست
ولی با خواندن آن پی می برید که حرکت انجام شده کاملا قرآنی است
در مراسم روز یکشنبه سیزدهم ژوئیه ۲۰۰۸ میلادی ، آقای کشیش جان پیترسُن مدیر و روحانی مرکز بینالمللی آشتی و صلح برای عدالت جهانی وابسته به نشنال کَتِدرال در واشنگتن دی سی خطبه مذهبی این مراسم را ایراد نمود .
در این خطبه که دو بار در دو برنامه جداگانه (ساعت ۹ و ۱۱ صبح ) ایراد گردید، وی با اشاره به حضرت عیسی مسیح (ع) و تشبیه کار آن حضرت به کشاورزی که دانه را می کارد و حاصل آن به جامعه می رسد به اهمیت رسیدگی به فقرا و درماندگان آبرومندی پرداخت که در شرایط سخت اقتصادی کنونی قادر به تامین هزینه های سنگین بیمه پزشکی و درمان نمی باشند . ایشان در بخش پایانی خطبه خود به عنوان نمونه مثال مرکز تعلیمات اسلامی واشنگتن را ذکر نمود که در زیر ترجمه گردیده است .
«اکنون می خواهم [مفهوم] آن دانه کاشتن را [که در حین خطبه بیان کردم] در رابطه بافعالیت های بین الادیان قرار دهم . در پایان این خطبه می خواهم نمونهای را از آنچه می تواند رخ دهد به شرطی که دانهها کاشته و با احترام متقابل و محبت مراقبت گردند ذکر نمایم . یکی از یاران و دوستان خوب ما در فعالیت های بین الادیان امام بحرینی رهبر شیعی مرکز تعلیمات اسلامی واشنگتن در پوتومک میباشد . در همین ماه آوریل گذشته من در مراسم افتتاح رسمی کلینیک ابن سینا در این مرکز شرکت کردم .
این درمانگاه برای خدمت به مردم منطقه واشنگتن دی سی ، آنان که فاقد هرگونه بیمه پزشکی هستند و یا به دلایل فرهنگی و مشکلات [مربوط به عدم آشنایی با] زبان قادر به گرفتن بیمه پزشکی نیستند احداث گردیده است .در درمانگاه ابن سینا پزشکان داوطلب از همین منطقه وقت خود را به رایگان در جهت خدمت رسانی به افرادی قرار می دهند که در غیر اینصورت هیچ راه دیگری ندارند و کاملاً از دسترسی به خدمات پزشکی محروم خواهند بود .برای من هیچ شکی نیست که [حضرت] عیسی [علیهالسلام] براین مسجدی که در درمانگاهش یهودی ، مسلمان ، مسیحی ، بودایی ، و هندو معالجه میگردند لبخند میزند .
درمانگاه ابن سینا نمونه کاملی از همان کشتکاری است که دانه ها را در زمینی حاصلخیز میکارد تا آن دانه ها ریشه بداوند و به بار بنشینند . این روحانی ایرانی بینشی را از آنچه خداوند از او می خواست انجام دهد داشت که همان رسیدگی به خلق خدا بود . در مراسم افتتاح رسمی کلینیک همگی ، مسلمان ، یهودی و مسیحی شاهد بر این فرمان الهی بودند که این سه دین ابراهیمی را به خدمت یتیمان و بیوهزنان میخواند .»
لازم به ذکر است که آقای پیترسون و معاونش آقای اندرسون در چندین برنامه از برنامه های این مرکز حضور داشته اند و سابقه دو ساله همکاری های دو مرکز نتایج ملموسی در زمینه فهم عمیق تر اسلام به خصوص مکتب تشیع در جوامع مذهبی و حتی غیر مذهبی آمریکایی داشته است .